Endelig tilbake!

Endelig tilbake!

For over 20 år siden startet jeg filmproduksjonsselskapet webHunt og reiste Norge rundt for å lage film - primært om jakt, men det ble også tid til en fiskefilm; "Fiskefeber". Det ble også mange turer til Sverige, en til Island og jeg filmet også i Danmark og Spania. En fantastisk tid hvor jeg sto fritt til å gjøre akkurat det jeg ville!

Men lysten til å gjøre større prosjekter økte etterhvert og det kunne jeg ikke gjøre alene. I 2009 stiftet jeg selskapet Filmavdelingen AS med to tidligere kollegaer og der fikk jeg gjøre utrolig mye spennende. Jeg produserte en spillefilm, produserte kortfilm og regisserte kortfilm. Co-produserte dokumentarfilm med Finland og sør-Afrika. Det desiderte høydepunktet var dokumentarserien som gikk på NRK i Norge, men også på tv i Danmark, Sverige, Litauen og Latvia. Serien skapte mye debatt og foruten en haug med kronikker i landets aviser gjestet jeg Dagrevyen, Debatten med Fredrik Solvang, Dagsnytt 18 og NRK Rogaland Radio og flere andre steder.

 

 

 

 Nå satser jeg imidlertid på å produsere nye filmer og hyppige podcast-episoder. Det kommer også til å bli publisert en del artikler på denne bloggen. webHunt.no skal bli en portal for positive underholdning for jegere og fuglehundentusiaster!

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.