Endelig tilbake!

Endelig tilbake!

For over 20 år siden startet jeg filmproduksjonsselskapet webHunt og reiste Norge rundt for å lage film - primært om jakt, men det ble også tid til en fiskefilm; "Fiskefeber". Det ble også mange turer til Sverige, en til Island og jeg filmet også i Danmark og Spania. En fantastisk tid hvor jeg sto fritt til å gjøre akkurat det jeg ville!

Men lysten til å gjøre større prosjekter økte etterhvert og det kunne jeg ikke gjøre alene. I 2009 stiftet jeg selskapet Filmavdelingen AS med to tidligere kollegaer og der fikk jeg gjøre utrolig mye spennende. Jeg produserte en spillefilm, produserte kortfilm og regisserte kortfilm. Co-produserte dokumentarfilm med Finland og sør-Afrika. Det desiderte høydepunktet var dokumentarserien som gikk på NRK i Norge, men også på tv i Danmark, Sverige, Litauen og Latvia. Serien skapte mye debatt og foruten en haug med kronikker i landets aviser gjestet jeg Dagrevyen, Debatten med Fredrik Solvang, Dagsnytt 18 og NRK Rogaland Radio og flere andre steder.

 

 

 

 Nå satser jeg imidlertid på å produsere nye filmer og hyppige podcast-episoder. Det kommer også til å bli publisert en del artikler på denne bloggen. webHunt.no skal bli en portal for positive underholdning for jegere og fuglehundentusiaster!

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.